27 t/m 31 maart Five Golden Days met veel prijzen!

Shop, grijp en win...

Van 27 t/m 31 maart wordt shoppen op Gelderlandplein beloond! Bij iedere besteding van minimaal € 15,- ontvang je een gouden GP50 munt*. Deze munt kan je verzilveren bij de GoldGrabber op het centrale plein en hiermee een kans wagen om een mooie prijs te grijpen! Grijp jij één van die geweldige prijzen van onze winkels en restaurants? Dan kan je deze prijs direct ophalen. Win je een cadeaukaart of een shoptegoed? Je hebt een hele maand om terug te komen om heerlijk te shoppen en het tegoed te besteden.

Openingstijden Goldgrabber

Woensdag 27 maart 09.30 - 19.00 uur
Donderdag 28 maart 09.30 - 19.00 uur
Vrijdag 29 maart 09.30 - 19.00 uur
Zaterdag 30 maart 09.30 - 18.00 uur
Zondag 31 maart 09.30 - 17.00 uur

* Bij Albert Heijn XL ontvang je een voucher met een GP50 munt afbeelding.
Deze voucher is bij de Goldgrabber inwisselbaar voor een gouden munt.

Kids icons speurtocht

Voor kinderen is er ook van alles te beleven! Zo is een speciale Kids GoldGrabber waarin zij een kans kunnen wagen, en is er een hele bijzondere speurtocht voor ze uit gezet.

Haal bij de balie een speurtochtformulier op, en zoek alle ballonfiguren in het winkelcentrum. Het formulier helemaal goed ingevuld én een mooie slagzin bedacht? Iedere dag wordt een winnaar uitgekozen die €100 shoptegoed wint. En de winnaar van álle dagen gaat zelfs met een Nintendo Switch naar huis!

Foto's en video's

Prijzen GP50 beschikbaar gesteld door

Gelderlandplein heeft voor elk wat wils. In de GoldGrabber zit dan ook een enorme variatie aan prijzen. Altijd al een op maat gemaakt shirt willen hebben? Jezelf verwennen met een nieuwe beautyset? Een super stoer dinosaurus pakket? Een minuut gratis winkelen bij AH XL? Of toch liever een cadeaubon zodat je zelf iets kan uitzoeken?

Sla je slag in de Goldgrabber en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van de mooie prijzen!

Kom naar Winkelcentrum Gelderlandplein

Meer dan 90 winkels & restaurants | Internationale ketens en lokale merken. | Eerste 1,5 uur gratis parkeren | 7 dagen open