Vandaag open 09.30 - 18.00
NL EN
Routeplanner
Routeplanner

Dit evenement wordt uitgesteld!

 

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zo ook in Amsterdam Buitenveldert. Winkelcentrum Gelderlandplein stelt de gezondheid van het winkelend publiek voorop en is helaas genoodzaakt om het evenement met de GoldGrabber, dat oorspronkelijk gepland stond van 26 – 29 maart, uit te stellen. Dit in verband met de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM. Het winkelcentrum is gewoon open volgens de openingstijden zoals vermeld op onze website.

 

 

 

De GoldGrabber komt terug!

Shop, grijp en win...


Tussen 26 en 29 maart 2020 wordt shoppen op Gelderlandplein beloond! Bij iedere besteding van minimaal € 15,- ontvang je een gouden GG-munt*. Deze munt kan je verzilveren bij de GoldGrabber op het centrale plein en hiermee een kans wagen om een mooie prijs te grijpen! Grijp jij één van die geweldige prijzen van onze winkels en restaurants? Dan kan je deze prijs direct ophalen. Win je een cadeaukaart of een shoptegoed? Je hebt een hele maand om terug te komen om heerlijk te shoppen en het tegoed te besteden.

Openingstijden GoldGrabber

Donderdag 26 maart 09.30 - 19.00 uur
Vrijdag 27 maart 09.30 - 19.00 uur
Zaterdag 28 maart 09.30 - 18.00 uur
Zondag 29 maart 11.00 - 18.00 uur

 

 

 

 

* Bij Albert Heijn XL ontvang je een voucher, deze is inwisselbaar voor een gouden munt
bij de informatiebalie van de GoldGrabber op het centrale plein.

 

      

Prijzen beschikbaar gesteld door de winkels en horeca op Gelderlandplein

Gelderlandplein heeft voor elk wat wils. In de GoldGrabber zit dan ook een enorme variatie aan prijzen. Altijd al een op maat gemaakt shirt willen hebben? Een romantisch diner voor twee? Jezelf verwennen met een verrassingspakket met verzorgingsproducten? Een minuut gratis winkelen bij AH XL? Een prachtige diamanten ring van Siebel? Of tóch liever een cadeaubon zodat je zelf iets kan uitzoeken?

Sla je slag in de Goldgrabber en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van de mooie prijzen!