Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein bcc
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

BCC

BCC. ALTIJD EEN OPLOSSING IN HUIS.

gelderlandplein bcc

Bij elektronicawinkel BCC  vind je alles om je dagelijks leven te vergemakkelijken. Het brede aanbod van BCC rust op een aantal pijlers. Je vindt er huishoudelijke artikelen zoals wasmachines en stofzuigers en keukenapparatuur zoals koelkasten en magnetrons. Op het gebied van elektronica vind je er computers, tablets, telefoons en alles voor gaming. Ook kun je bij BCC Gelderlandplein terecht voor alle producten voor je persoonlijke verzorging, zoals scheerapparaten, tandenborstels en föhns. Op het gebied van beeld en geluid is er een brede collectie foto- en videocamera’s, drones, navigatiesystemen en alles voor smart home.

BCC staat garant voor een complete service: van een deskundig advies in de winkel, tot montage en integratie bij je thuis. Reparatie hoort er natuurlijk ook bij. Zo weet je zeker dat je elektronica thuis werkt, en ook blijft werken.

Als je op zoek bent naar inbouwapparatuur voor je keuken, dan kun je in de inbouwstudio op je gemak verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken. De gespecialiseerde verkoopadviseurs informeren je graag over de juiste inbouwapparatuur voor je bestaande of nieuwe keuken. Zij weten ook alles over de installatieservice van BCC en de inmeetservice bij je thuis.

LEVER JE OUDE TELEFOONS EN CARTRIDGES IN

Heb je thuis nog oude mobiele telefoons of inktcartridges liggen? Lever ze dan in bij onze BCC in Amsterdam Zuid. BCC zorgt ervoor dat de materialen uit de telefoons en cartridges duurzaam worden hergebruikt. De opbrengst gaat naar de organisatie Cliniclowns, die kwetsbare en zieke mensen waardevolle geluksmomenten bezorgt.

Gelderlandplein beschikt over een drietal ruime en toegankelijke parkeergelegenheden, waardoor je je aankoop bij de BCC in Amsterdam Zuid eenvoudig naar huis kunt vervoeren.

JOUW ELEKTRONICAWINKEL IN AMSTERDAM ZUID

Wij zijn jouw elektronicaheld met oplossingen die het leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maken. Wij selecteren de juiste producten en pakketten voor jou thuis, zorgen voor advies, montage, integratie en reparatie. Zo weet je niet alleen zeker dat jouw elektronica thuis werkt, maar ook blijft werken. Hierdoor hoef jij nergens meer naar om te kijken en kan je onbezorgd genieten!

 Altijd de beste prijs

Bij BCC zorgen we altijd voor de beste prijs voor onze klanten. We kijken hierbij naar de markt, maar voeren bovenal scherpe promoties door het jaar heen. En dat combineren we met deskundig advies, mooie oplossingen en goede service. Online, in de winkel of bij jou thuis.

Al na 1 uur afhalen

Soms wil je een product na aankoop direct kunnen gebruiken. Snappen wij helemaal. Daarom kun je bij BCC kiezen voor Click & Collect. Je kunt jouw product dan vanaf 1 uur na bestelling op komen halen in een winkel naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen om het product in de winkel pas te betalen (mits er voorraad is). Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je meteen genieten van je nieuwe aanwinst.

Bezorging en installatie

Waarom zelf tillen als wij dat graag voor je doen? Als vanzelfsprekend bezorgen wij jouw aangekochte product gratis bij je thuis. Onze eigen installatieservice kan er bovendien voor zorgen dat jouw apparaat bij je thuis geïnstalleerd wordt. Heb je een oud apparaat dat wij voor je mee terug kunnen nemen? Dan doen wij dat graag. We zorgen ervoor dat deze op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

 

 

www.bcc.nl
https://www.facebook.com/bccnl
Gelderlandplein 128-130
1082 LB Amsterdam

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
11.00 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 18.00 uur
zondag
12.00 - 17.00 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook