Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein bereikbaarheid
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Bereikbaarheid

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Met de auto

Komt u met de auto naar Gelderlandplein?

Als u de routeplanner gebruikt, voer dan voor P1 ‘Van Leijenberghlaan 43, 1082 GC Amsterdam’ in. Dit is de parkeergarage onder Gelderlandplein. Mocht deze vol zijn, dan kunt u terecht bij P2 of P3 aan de Loowaard. U kunt uw reis ook plannen via Google Maps.

Komt u vanuit de richting Den Haag/Rotterdam?

U rijdt naar de ring A10 en volgt de ring zuid (richting Amersfoort). Neem de afrit RAI en sla onderaan linksaf (Europaboulevard). Vervolgens neemt u de eerste weg rechts (Arent Janszoon Ernststraat). Op de eerste grote kruising slaat u linksaf (Van Leijenberghlaan). De ingang van de parkeergarage ligt aan uw rechterhand. Mocht deze vol zijn, dan kunt u terecht bij P2 of P3 aan De Loowaard.

Komt u vanuit de richting Utrecht/Amersfoort/Almere?

U rijdt naar de ring A10 en volgt de ring zuid (richting Den Haag). Neem de afrit RAI en sla onderaan linksaf (Europaboulevard). Vervolgens gaat u onder het viaduct van de snelweg door, en neemt u de tweede weg rechts (Arent Janszoon Ernststraat). U slaat linksaf op de eerste grote kruising (Van Leijenberghlaan). De ingang van de parkeergarage ligt aan uw rechterhand. Mocht deze vol zijn, dan kunt u terecht bij P2 of P3 aan De Loowaard.

Komt u vanuit de richting Alkmaar?

U neemt de A9 richting Amstelveen. Neem de afslag bij de A4 richting Amsterdam. U rijdt naar de ring A10 en volgt de ring zuid (richting Amersfoort). U neemt de afrit RAI. Onderaan de afrit slaat u linksaf (Europaboulevard). Vervolgens de eerste weg rechts (Arent Janszoon Ernststraat). U slaat linksaf op de eerste grote kruising (Van Leijenberghlaan). De ingang van de parkeergarage ligt aan uw rechterhand. Mocht deze vol zijn, dan kunt u terecht bij P2 of P3 aan De Loowaard.

Met de bus of tram

Komt u met de bus naar Gelderlandplein?

Er stoppen twee buslijnen bij Gelderlandplein. Bus 55 en 62. Gelderlandpleinlijn – bus Zuidas/461 en bus Buitenveldert/463-465.

Kijk voor route en tijden op de site van het GVB of download de ‘Gelderlandpleinlijn’ app in de Google Play Store of Apple Store.

Komt u met de tram naar Gelderlandplein?

Vanuit Amsterdam neemt u tram 5 of sneltram 51 of 52 naar station Amsterdam-Zuid. Vandaar loopt u in zuidelijke richting door het kantorenpark van de Zuidas, richting het Mahlerplein en daarna tussen de kantoren door naar de Boelelaan. Deze steekt u over en gaat u linksaf. Daarna slaat u rechtsaf de Willem van Weldammelaan in. Hier vindt u een entree van Gelderlandplein. Vanuit Amstelveen neemt u tram 5 of bus 55. U stapt uit bij halte Arent Janszoon Ernststraat, slaat rechtsaf de Arent Janszoon Ernststraat in en volgt deze tot aan Gelderlandplein.

Op de fiets

Kom je met de fiets? Je vindt de entrees van het winkelcentrum aan de Van Leijenberghlaan, Willem van Weldammelaan en AJ. Ernststraat. Bij de entrees vind je de fietsenrekken. Bekijk je fietsroute naar de Van Leijenberghlaan op de routeplanner.