Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein ook op gelderlandplein
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Ook op Gelderlandplein

Naast het winkelcentrum behoren hotel, appartementen en kantoren ook tot het aanbod van Gelderlandplein.

Het Element Hotel in Amsterdam Zuid biedt 160 suites met een Studio- of One Bedroom-indeling, ontworpen voor een langer verblijf met ruimte. Geniet van het comfort van thuis, waaronder een kitchenette en een grote flatscreen-tv. Onze luxe ervaring begint in onze gezellige lobby en gemeenschappelijke ruimtes bij ons full-service restaurant, Gordal, voor een voorproefje van Spanje. Begin elke dag met een gratis ontbijt en verken vervolgens Amsterdam op een van onze gratis fietsen.

Gelderlandplein biedt exclusieve huurappartementen, midden in een dynamische en mondaine omgeving waar wonen, werken en recreëren op een unieke manier bijeenkomen. Er zijn twee appartementencomplexen die niets te wensen overlaten. In Résidence l’Étoile vindt u exclusieve vierkamerappartementen van circa 200 m² met terras en voorzieningen zoals een fitnessruimte en extra gastenverblijven. Résidence La Palissade biedt luxe appartementen, variërend van 80 tot 130 m² met terras.

Gelderlandplein biedt hoogwaardige kantoorruimte in kantoorgebouw ‘De Gelder’. Voor zowel zelfstandigen als voor groeiende en middelgrote organisaties zijn er volop mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een kant en klaar kantoor van 30 m2 te huren bij Unitz. Ook een hele verdieping van ruim 400 m2 waarbij de vloeren naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld, behoort tot de mogelijkheden. Voor welke optie u ook kiest, de kantoren zijn zeer hoogwaardig afgewerkt, de bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn uitstekend en natuurlijk alle gemakken van Winkelcentrum Gelderlandplein binnen handbereik.