Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein banner

VERBOUWING

GELDERLANDPLEIN BOUWT AAN MEER COMFORT

Winkelcentrum Gelderlandplein verbouwt en breidt de komende jaren uit.

  • Het winkelcentrum wordt veel uitnodigender, doordat de entrees aansprekender worden en er onder andere meer horeca aan de buitenzijde van het winkelcentrum komt. Dit gaat ook voor meer levendigheid zorgen na de normale openingstijden.
  • Het winkelcentrum krijgt 3 entrees in plaats van de huidige 5 entrees.
  • Het winkelcentrum wordt uitgebreid met circa 7.000 m2 winkelruimte en er komen meer parkeerplaatsen bij.

PLANNING BOUWWERKZAAMHEDEN

De bouwwerkzaamheden worden in fasen uitgevoerd.
Voortgang bouwwerkzaamheden 2015:

De nieuwe passage is open! Deze is te bereiken via de nieuwe entrees aan de AJ Ernststraat en Van Leijenberglaan.
Aan de zijde van de AJ Ernststraat hebben Speelgoedwinkel Cedille, ING Bank en Schmidt Optiek hun nieuwe winkels geopend.
Wie het winkelcentrum betreedt via de entree aan de AJ Ernststraat, ziet direct de nieuwe winkel van Beverly Beethoven. Tevens heeft Modehuis Blok haar winkel geheel verbouwd en nu een tweede entree in de nieuwe passage.

De hoofdentree en de ‘tweede’ entree aan de Leijenberghlaan zijn ook open voor het publiek. Aan deze zijde hebben Riviera Maison, Jongejans en La Fourchette hun vernieuwde winkels feestelijk geopend. Ook heeft Le Pain Quotidien aan deze zijde een geheel nieuwe vestiging geopend.

Nu fase twee bijna is afgerond, starten we de werkzaamheden van de 3e fase. Hierbij zullen we aan de zijde van de Willem van Weldammelaan een nieuwe entree realiseren en zal ook een horecapaviljoen worden gemaakt. De werkzaamheden zullen na de zomer zijn afgerond.
De entree aan de Loowaard is inmiddels gesloten, maar de betaalautomaat voor de parkeerplaats is nog steeds bereikbaar. We starten op korte termijn ook met werkzaamheden aan de parkeergarage en parkeerdek aan de Loowaard, zodat we voor de toekomst zo’n 150 parkeerplaatsen extra creëren.

In het winkelcentrum zullen we in de komende periode gefaseerd de vloeren en plafonds vernieuwen. Deze werkzaamheden vinden buiten openingstijd plaats en alle winkels blijven altijd bereikbaar.

HOTEL

De werkzaamheden voor de ombouw van het bestaande kantoorgebouw ‘De Veldert’ tot het eerste Element Hotel in Nederland zijn in volle gang. Het hotel zal begin 2016 haar deuren openen.

Mocht u vragen hebben over de bouwwerkzaamheden of mogelijke bouwoverlast dan kunt u een e-mail zenden naar: gelderlandplein@multivastgoed.nl
Voor vragen met betrekking tot verhuur en beheer van het winkelcentrum neemt u contact op met: info@kroonenberg.nl