Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Art Audio Tour op Gelderlandplein

10-6-2024

NIEUW!

Welkom in winkelcentrum Gelderlandplein, waar winkelen en kunst hand in hand gaan. In en rondom Gelderlandplein vind je kunstwerken van gerenommeerde, internationale kunstenaars. Het werk is geselecteerd door Kroonenberg Groep – eigenaar van het winkelcentrum – in samenwerking met kunstgalerie REFLEX in Amsterdam. De met zorg uitgekozen collectie is elke dag te bekijken.

Naast kijken naar kunst, kun je met de Art of Shopping audiotour meer te weten komen over de kunstenaars, de betekenis van hun werk of hun inspiratie. Elk kunstwerk is voorzien van een QR-code. Als je de QR-code scant, kun je rechtstreeks op je telefoon luisteren naar boeiende achtergrondverhalen over het werk.

Wandel rond, ontdek, luister en laat je verrassen door onze permanente expositie. Welkom bij de Art of Shopping Tour, waar elke stap je iets nieuws laat zien en elk verhaal je blik verruimt.

Ben je niet in het winkelcentrum en toch benieuwd naar de kunstwerken? De art audio tour is ook te beluisteren en te bekijken via deze link:

Terug