Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

GoldGrabber


Een van de meest feestelijke evenementen op Gelderlandplein komt terug!

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober is de unieke GoldGrabber weer te vinden op het centrale plein. In deze periode krijg je bij iedere aankoop van minimaal € 15,- één gouden GoldGrabber-munt*.

Deze munt kan je verzilveren bij de GoldGrabber op het centrale plein en hiermee een kans wagen om een mooie prijs te grijpen!

Iedere dag zijn er 750 prijzen te winnen met een totale waarde van meer dan € 40.000,-. Ook zijn er speciale kinderprijzen. Een greep uit de vele prijzen: cadeaubonnen, diner voor 2 personen, een teppanyaki bakplaat, een friteuse, een royale visschotel, een porseleinen sushi set, bloemen, een lekkere taart…

Elke dag zal er ook een hoofdprijs te winnen zijn! Genoeg reden om een poging te wagen.

Grijp jij één van die geweldige prijzen van onze winkels en restaurants? Dan kan je deze prijs direct ophalen. Win je een cadeaukaart of een shoptegoed? Je hebt een hele maand om terug te komen om heerlijk te shoppen en het tegoed te besteden.
Openingstijden GoldGrabber:
Donderdag 5 oktober 9.30 – 18.00 uur
Vrijdag 6 oktober 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 7 oktober 9.30 – 18.00 uur
Zondag 8 oktober 11.00 – 18.00 uur
Alle prijzen zijn aangeboden door winkels en horeca op Gelderlandplein!
* Bij Albert Heijn XL, Hema, Kruidvat, Shilla, Etos en Jumbo City ontvang je een voucher met een GG-munt afbeelding. Deze voucher is bij de GoldGrabber inwisselbaar voor een gouden GG-munt.
Terug