Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein febo
gelderlandplein febo
gelderlandplein febo
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

FEBO

In de tijd van nu wil de consument steeds meer weten over de producten die hij of zij koopt en eet. FEBO Amsterdam juicht dit toe en gebruikt hierom producten en ingrediënten van lokale bedrijven. De kwaliteit staat voorop en daarom heeft de snackbar graag haar ingrediënten uit een betrouwbare regio. Alle ingrediënten worden iedere ochtend vers bereid om jouw bestelling zo vers mogelijk te kunnen serveren. Binnen het aanbod van Gelderlandplein zitten twee snackbars: de FEBO en Grizzl. Beide snackbars bieden verse, innoverende en vegetarische snacks. FEBO legt de nadruk vooral op vers en probeert haar aanbod zo duurzaam mogelijk te maken door nieuwe plantaardige snacks te bedenken, waaronder de vegetarische kroket.

FEBO AMSTERDAM ZUID

De FEBO werd in 1941 opgericht als snackbar. Drie generaties later is de snackbar een van de grootste en bekendste ketens in Nederland. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 65 vestigingen in Nederland, waaronder de FEBO Gelderlandplein. Een van de meest bekende segmenten van het bedrijf is de trekmuur. Pak gemakkelijk jouw favoriete snack tegen betaling uit de trekmuur. Zo kan je zo snel mogelijk jouw verse snack bemachtigen en hoef je hier niet voor in de rij te staan. Ligt de snack die jij wilt niet in de trekmuur? Geen probleem. Vraag dan aan de medewerker voor dit product. Zij zullen deze met liefde bereiden en uitserveren aan je. Wat ook uniek is aan de FEBO Amsterdam is dat de voedselketen bouwt op lokale leveranciers en hierdoor elke dag versheid van haar producten kan garanderen. ‘S ochtends gaan de medewerkers aan de slag om de snacks vers te bereiden. Zo is de kroket die ’s middags in het vet gaat dus pas vanochtend pas gemaakt.

INNOVEREN ALS SNACKBAR

Om mee te gaan met de huidige interesses van de samenleving en de duurzaamheid van voedsel probeert de FEBO Amsterdam jaarlijks nieuwe plantaardige gerechten te bedenken. De FEBO heeft bijvoorbeeld de eerste vegetarische kroket op de markt gebracht en denkt steeds meer na over het duurzaam maken van voedsel. Ook maakten ze een vegetarische variant van de grillburger en bedachten ze het ‘vitaaltje’. Een vegetarische kroket gevuld met ragout, waardoor de smaak van vlees vervangen wordt met de ragout-smaak voor een vergelijkbaar en duurzame voedselvariant. Ben jij benieuwd naar nog meer gerechten van de Amsterdamse snackbar? Bekijk de openingstijden, kom langs bij de FEBO Amsterdam Zuid en proef de kwaliteit zelf.

 

Arent Janszoon Ernststraat 587
1082 LD Amsterdam
020 – 705 1375

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
11:30 - 21:30 uur
dinsdag
11:30 - 21:30 uur
woensdag
11:30 - 21:30 uur
donderdag
11:30 - 21:30 uur
vrijdag
11:30 - 21:30 uur
zaterdag
11:30 - 21:30 uur
zondag
12:00 - 21:30 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook