Vandaag open 09:30 - 18:00
NL
gelderlandplein sieraden winkels amsterdam
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

SIERADEN WINKELS AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een winkel om sieraden te kopen voor jouw geliefde, familielid, kennis, vriend of jezelf? Dan ben je op Gelderlandplein aan het juiste adres. Krijg advies op maat van deskundig winkelpersoneel en koop het sieraad dat jij nodig hebt met garantie. Lees hieronder meer over onze winkels en bekijk ons aanbod van sieraden winkels Amsterdam.

SIEBEL JUWELIERS

Onze Siebel Juweliers is al meer dan 100 jaar een van de meest toonaangevende sieraden winkels van Nederland. In de winkel op het Gelderlandplein worden klanten geïnspireerd om bijzondere momenten met schitterende producten te vieren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar trouwringen, armbandjes, horloges of een ander soort sieraad? Dan is de hulp van de Siebel Juweliers Amsterdam precies wat je zoekt! Onze medewerkers zijn uiteraard zeer klantvriendelijk en vakkundig. Wij staan klaar voor jouw vragen en geven jou graag advies over het kopen van het juiste sieraad. Je voelt je dus altijd welkom in onze winkel en wij proberen je altijd de winkel te laten verlaten met het juiste cadeau. Zien we je snel in onze sieraden winkel Amsterdam?

WINKELEN IN AMSTERDAM

Combineer je bezoek aan de sieraden winkel Amsterdam met een van onze andere 93 winkels. In ons Amsterdamse winkelcentrum kan je veelzijdig en overdekt winkelen. Laat je verleiden door het diverse aanbod van Gelderlandplein grenzend aan kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars. Parkeer gemakkelijk je auto tot 2,5 uur gratis of kom je liever met het OV? De Gelderlandpleinlijn brengt je gratis vanuit Buitenveldert en de Zuidas naar het winkelcentrum. Zien we jou snel?

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer