Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein boot apotheek loevestein
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

BOOTS APOTHEEK LOEVESTEIN

ONTDEK BOOTS APOTHEEK LOEVESTEIN

Onze apotheek is in de eerste plaats een apotheek waar u terecht kunt voor uw receptgeneesmiddelen. Het begeleiden van klanten bij hun medicijngebruik en het helpen met deskundig advies zijn dan ook belangrijke taken van onze medewerkers. Maar ons enthousiaste team van Boots Amsterdam heeft meer te bieden. Wij helpen u ook graag met advies op het gebied van gezondheid, beauty, persoonlijke verzorging en geneesmiddelen waarvoor u geen recept nodig hebt. Ons team staat altijd voor u klaar.

De Boots Apotheek op Gelderlandplein in Amsterdam Zuid is een van de 60 Boots-apotheken die Nederland rijk is. Het bedrijf heeft een mooie historie. John Boot opende in 1849 zijn eerste apotheek in Nottingham. De kwaliteit van zijn geneesmiddelen en zijn eigen producten waren het begin van een succesverhaal in farmacie, gezondheidszorg en beauty. Interessant weetje: ibuprofen is oorspronkelijk ontdekt door de Boots Group.

De Boots Apotheek in winkelcentrum Gelderlandplein is in de eerste plaats een apotheek voor geneesmiddelen op recept en voor zelfzorggeneesmiddelen. De belangrijkste taak van de medewerkers is dan ook het begeleiden en adviseren van klanten bij hun medicijngebruik.

DE COMPLETE APOTHEEK IN AMSTERDAM ZUID

Daarnaast is er een compleet assortiment van producten die je helpen om er goed uit te zien en je goed te voelen. Producten voor je gezondheid, persoonlijke verzorging en make-up. Selfcare is the word! Boots Apotheek heeft een aantal eigen merken, zoals No. 7, Botanics en Soltan. Er zijn regelmatig interessante kortingen en acties.

Boots Apotheek Loevestein in Amsterdam Zuid beschikt over een handige medicijnkluis, waar je middels zelfbediening veilig en eenvoudig je geneesmiddelen kunt ophalen. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zodra een recept is verwerkt, wordt het medicijn in de kluis geplaatst en ontvang je een e-mail of sms met een afhaalcode.

 

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
08:00 - 17:30 uur
dinsdag
08:00 - 17:30 uur
woensdag
08:00 - 17:30 uur
donderdag
08:00 - 17:30 uur
vrijdag
08:00 - 17:30 uur
zaterdag
10:00 - 17:00 uur
zondag
gesloten
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook