Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein de leest schoenmakerij
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

DE LEEST SCHOENMAKERIJ

KLAAR TERWIJL U WINKELT

Een waar begrip in Amsterdam Zuid is Schoenmakerij De Leest. Bij deze ambachtelijke schoenmaker in winkelcentrum Gelderlandplein worden schoenen weer als nieuw gemaakt. Weggooien? Zonde! Denk eens aan nieuwe zolen en hakken, een hielvoering, nieuwe stiksels of een nieuwe rits in een laars. Beter voor de portemonnee en bovendien duurzaam. Terwijl jij op je gemak winkelt op Gelderlandplein, krijgen je schoenen een tweede leven.

Schoenmakerij De Leest is goedgekeurd door het Schoenmakersgilde en is gecertificeerd reparateur van de merken Bommel, -Van Lier, Van Bommel en Greve. Schoenen van deze merken worden op authentieke wijze en met de originele materialen gerepareerd. Ook voor het herstellen van wandel- en bergschoenen van onder andere Meindl en Lowa, ben je bij Schoenmakerij De Leest aan het juiste adres. Deze schoenen worden voorzien van een nieuwe Vibramzool of ander onderwerk, en zijn weer klaar voor nieuwe avonturen.

SCHOENREPARATIE EN MEER BIJ ONZE SCHOENMAKERIJ IN AMSTERDAM ZUID

Bij Schoenmakerij De Leest kun je niet alleen terecht voor het herstellen van je schoenen en laarzen. Je kunt er ook sleutels laten bijmaken en er is een ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetsmiddelen, schoenpoetskisten, leren riemen, sokken, adreslabels, cilindersloten, hangsloten, wandelstokken en ook de beroemde Zwitserse zakmessen van Victorinox.

 

Gelderlandplein 38
1082 LB Amsterdam
020 – 646 32 03

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00 uur
dinsdag
09:30 - 18:00 uur
woensdag
09:30 - 18:00 uur
donderdag
09:30 - 18:00 uur
vrijdag
09:30 - 18:00 uur
zaterdag
09:30 - 18:00 uur
zondag
12:00 - 17:00 uur
gelderlandplein abn amro