Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein stomerij wassalon buitenveldert
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Fornet

VOOR EEN SCHOON EN KREUKVRIJ LEVEN!

Fornet is tot begin augustus tijdelijk binnen het winkelcentrum op Gelderlandplein 38 gevestigd.

Fornet in Amsterdam Zuid is al jaren een begrip. Dat heeft een simpele reden: de 5 sterrenservice! Waar de meeste stomerijen hun wasgoed naar grote wasserijen brengen, wordt bij Fornet al het wasgoed in eigen huis gewassen of chemisch gereinigd.

De enige uitzondering hierop is leer, suede en bont. Deze materialen vereisen een speciale behandeling en daarom gaat dit naar dé specialist op dit gebied in Nederland, Roelofs Stomerij in Soest. Ook je UGG’s zijn hier in goede handen.

STOMERIJ IN AMSTERDAM ZUID

Fornet is een echte fijnwasserij: je wasgoed wordt niet samen met andere partijen in een wasmachine gedaan, maar krijgt een eigen wasmachine. Overhemden worden stuk voor stuk nagekeken op vlekken, dan chemisch gereinigd of gewassen en daarna met de hand gestreken. Je kunt ervoor kiezen om je hemden op een hanger of gevouwen terug te krijgen.

Onze stomerij in Amsterdam Zuid behandelt met zorg al je wasgoed: kleding, overhemden, bruidskleding, avondkleding, donzen jacks, skikleding, gordijnen, vitrage, lakens, tafellakens, lakenpakketten en dekbedden.

In de stomerij worden uitsluitend milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen gebruikt. De wasmiddelen zijn bovendien antibacterieel en antiallergeen. Goed voor jou, je wasgoed en het milieu!

 

http://www.stomerijwassalonbuitenveldert.nl/
Loowaard 32 (tijdelijk Gelderlandplein 38)
1082 KR Amsterdam
020 – 644 18 43

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
08.00 - 18.00 uur
dinsdag
08.00 - 18.00 uur
woensdag
08.00 - 18.00 uur
donderdag
08.00 - 18.00 uur
vrijdag
08.00 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 18.00 uur
zondag
gesloten
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook