Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein jamin
gelderlandplein jamin
gelderlandplein jamin
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Jamin

De lekkerste winkel

Zeg je snoep, dan zeg je Jamin. De snoepwinkel zit in heel Nederland en natuurlijk ontbreekt Jamin ook niet in Amsterdam Zuid. In de Jamin-winkel in winkelcentrum Gelderlandplein kijk je je ogen uit, met zo veel lekkers op één plek. Er is een kleurrijk aanbod aan snoep, chips, chocola, koek en frisdrank en er zijn zelfs bordspellen van chocola. De laatste snoeptrends, Planters Cheez Balls, sushi van snoep, vegan snoep, maar ook ouderwetse dropveters en bananenschuim, je vindt het allemaal bij Jamin!

GENIETEN IN DE JAMIN SNOEPWINKEL IN AMSTERDAM ZUID

Jamin is een Nederlands bedrijf dat in 1850 werd opgericht door Cornelis Jamin. Zijn straathandel in zoetwaren ontwikkelde al snel tot banketbakker en suikerwerkfabriek en in 1883 opende de eerste echte Jamin snoepwinkel. Op het hoogtepunt in de jaren vijftig en zestig waren er meer dan 600 Jamins. Toen een toonbeeld van luxe, met kroonluchters, spiegels en glimmend gepoetst hout. Vanaf 2007 veranderde Jamin in een sneltreinvaart in een hippe snoepwinkel, met snoep, chocola en ander lekkers uit landen als Japan, Mexico en Amerika.

Naar Jamin ga je om jezelf eens te trakteren, of om een ander te verrassen met iets onweerstaanbaar lekkers. Je vindt er geschenkverpakkingen met verschillende teksten, puntzakken, buckets en cadeauboxen die je zelf vult met schepsnoep.

 

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

openingstijden

maandag
12:00 - 18:00 uur
dinsdag
09:30 - 18:00 uur
woensdag
09:30 - 18:00 uur
donderdag
09:30 - 18:00 uur
vrijdag
09:30 - 18:00 uur
zaterdag
09:30 - 18:00 uur
zondag
12.00 - 17.00 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook