Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein lincherie
gelderlandplein lincherie
gelderlandplein lincherie
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

LINCHERIE

MOOIE LINGERIE KOPEN KAN LEUK ZIJN!

Fijne lingerie en bijzondere badmode. Om uzelf of uw partner mee te verwennen. In onze mooie en luxe lingeriewinkel met prachtige merken vindt u zeker iets dat bij u én bij de gelegenheid past. Lincherie is er voor elke vrouw, voor alle leeftijden, stijlen en maten. Onze paskamers zijn ruim en comfortabel. En onze speciaal opgeleide Lingerie Stylistes garanderen uw privacy, terwijl zij u toch een goed en persoonlijk advies geven. Kom snel langs en ervaar zelf hoe leuk lingerieshoppen kan zijn. Lees hieronder meer over onze Lincherie Amsterdam winkel.

LINCHERIE AMSTERDAM

Geïnteresseerd om langs te komen bij onze lingeriewinkel? De Lincherie Amsterdam op Gelderlandplein is gevuld met merken, zoals Marie Jo, Prima Donna, Ainade, L’aventure en Andres Sarda. Zo probeert de Lincherie Amsterdam haar aanbod zo compleet mogelijk te maken. Elke vrouw is uniek. Met dat motto benadert Lincherie Amsterdam haar klanten en verwelkomen ze jou in de lingeriewinkel. Door getrainde medewerkers op de winkelvloer te zetten probeert Lincherie jou zo goed mogelijk te helpen en advies op maat te geven. Een vrouwenlichaam verandert elk jaar, maar onze service blijft onveranderd. Wij van Lincherie Amsterdam willen het beste voor jou. Zien we jou snel op Gelderlandplein?

 

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00 uur
dinsdag
09:30 - 18:00 uur
woensdag
09:30 - 18:00 uur
donderdag
09:30 - 18:00 uur
vrijdag
09:30 - 18:00 uur
zaterdag
09:30 - 18:00 uur
zondag
12.00 - 17.00 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook