Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein t-mobile
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

ODIDO

WELKOM BIJ ODIDO STORE AMSTERDAM GELDERLANDPLEIN!

Onze winkel is gelegen in een van de mooiste winkelcentrums van Nederland en dat straalt zij ook uit. Het warme interieur, de heerlijke stoelen en de geur van verse koffie nodigen je uit om binnen te stappen voor alle zaken rondom jouw mobiele verbinding. Of het nu gaat om jouw tablet, mobiele telefoon of Odido thuis internet , we nemen de tijd om je te leren kennen en passen ons aanbod daarop aan. Daarnaast is ons personeel in de Odido Amsterdam altijd bereid om net even een stapje extra te doen, wanneer dat mogelijk is.

Onze persoonlijke en betrokken benadering wordt gewaardeerd door zowel zakelijke als particuliere klanten, die in sommige gevallen zelfs de moeite nemen om voor onze uitstekende service een stukje om te rijden.

ODIDO AMSTERDAM

De Odido zet zichzelf op de markt als de snelste- en beste mobiele netwerkprovider in Nederland. De provider staat bekend om vrijwel nooit storingen te hebben en in het hele land een geweldig snelle verbinding te realiseren. Daarnaast heeft Odido haar aanbod vergroot door de netwerken Tele2 en Ben tot haar netwerk toe te voegen. Hierdoor is er voor iedereen een passend abonnement te vinden. De Odido winkel op Gelderlandplein is een plus store. In deze winkel vind je een uitgebreider assortiment dan in andere telefoonwinkels. Ook hier staat ons personeel voor jou klaar om je advies op maat te geven. Kom langs bij de Odido Amsterdam en geef jouw behoeften aan. Hoeveel MB’s verbruik je per maand en hang je hele dagen aan de telefoon of bel je liever zo min mogelijk? Aan de hand van deze informatie gaat ons winkelpersoneel voor jou aan de slag om een abonnement te zoeken dat aan al jouw behoeften voldoet. Daardoor betaal je alleen voor hetgeen dat je nodig hebt. Weet je niet precies wat je maandelijks nodig hebt? Geen probleem! Ook dan helpt ons winkelpersoneel jou en loop je samen langs alle mogelijkheden. Mocht je geen abonnement nodig hebben dan kan je ook kiezen uit een van onze losse toestellen. De Odido Gelderlandplein hangt vol met een groot aantal telefoons en tablets die los verkocht mogen worden. Wij staan voor je klaar. Zien we jou binnenkort in de Odido Amsterdam Zuid?

Gelderlandplein 44
1082 LB Amsterdam

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

openingstijden

maandag
12:00 - 19:00 uur
dinsdag
09:30 - 19:00 uur
woensdag
09:30 - 19:00 uur
donderdag
09:30 - 19:00 uur
vrijdag
09:30 - 19:00 uur
zaterdag
09:30 - 18:00 uur
zondag
12:00 - 17:00 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook