Vandaag open 09.30 - 18.00
NL EN

Winkels

+
-


Sportwinkels in Amsterdam Zuid

Voor een sportwinkel in Amsterdam Zuid ga je naar winkelcentrum Gelderlandplein, gelegen op een steenworp van de Zuidas. We wandelen, fietsen, hockeyen, tennissen, voetballen, rennen, wintersporten en fitnessen wat af. En dat gaat nou eenmaal het beste in een goede outfit en met de juiste spullen. Tussen de meer dan negentig winkels in het luxe, overdekte shoppingcenter Gelderlandplein vind je twee sportzaken van formaat: Bever en Intersport Twinsport.

Twee sportzaken op Gelderlandplein in Amsterdam Zuid

Intersport Twinsport, is al jaren hét adres voor voetbalschoenen, tenuetjes, hockeysticks, hardloopschoenen, tennis- en fitnesskleding en nog veel meer. Hele gezinnen kopen er hun outfits en sportspullen voor het nieuwe seizoen. Je vindt er onder andere merken als Nike, Puma, Adidas, Goldberg en Under Armour. Functioneel en eigentijds.

De flagshipstore van Bever brengt buiten naar binnen op maar liefst 1800 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. De sportwinkel heeft de grootste outdoor collectie van Noord-Holland en shop-in-shops van The North Face, Patagonia, Arc’teryx, GoPro en Garmin. Bij Bever vind je alles wat je outdoor-hart begeert. Op de boekenafdeling kun je bij een kop koffie wegdromen over nieuwe avonturen.

Kom lopend, fietsend of pak de Gelderlandpleinlijn

Vanaf alle plekken in Amsterdam Zuid bereik je heel makkelijk de sportwinkels op Gelderlandplein. Kom lopend of op de fiets, óf pak de Gelderlandpleinlijn. Deze gratis bus stopt op verschillende plaatsen in Buitenveldert en op de Zuidas. De route kun je bekijken op de site van het GVB en de Gelderlandpleinlijn-app. Daarop zie je actuele (wacht)tijden en real time locaties van de bus.

Zit je in een sportieve, gezonde flow, haal dan je boodschappen bij de biologische supermarkt, je supplementen bij de health store en je verse sapjes bij de groenten- en fruitspecialist. Voor wie van mening is dat al dat sporten een andere soort beloning verdient is er de luxe patissier-chocolatier, de kaaswinkel, de snoepwinkel, de slijter, de snackbars – al dan niet vegetarisch - en nog veel meer!

 

Routeplanner