Vandaag open 09.30 - 18.00
NL EN
Routeplanner
Routeplanner

Stomerij Wassalon Buitenveldert

Voor een schoon en kreukvrij leven!

Stomerij Wassalon Buitenveldert

Stomerij en Wassalon Buitenveldert in Amsterdam Zuid is al jaren een begrip. Dat heeft een simpele reden: de 5 sterrenservice! Waar de meeste stomerijen hun wasgoed naar grote wasserijen brengen, wordt bij Stomerij en Wassalon Buitenveldert al het wasgoed in eigen huis gewassen of chemisch gereinigd.

De enige uitzondering hierop is leer, suede en bont. Deze materialen vereisen een speciale behandeling en daarom gaat dit naar dé specialist op dit gebied in Nederland, Roelofs Stomerij in Soest. Ook je UGG’s zijn hier in goede handen.

Stomerij in Amsterdam Zuid

Stomerij Buitenveldert is een echte fijnwasserij: je wasgoed wordt niet samen met andere partijen in een wasmachine gedaan, maar krijgt een eigen wasmachine. Overhemden worden stuk voor stuk nagekeken op vlekken, dan chemisch gereinigd of gewassen en daarna met de hand gestreken. Je kunt ervoor kiezen om je hemden op een hanger of gevouwen terug te krijgen.

Onze stomerij in Amsterdam Zuid behandelt met zorg al je wasgoed: kleding, overhemden, bruidskleding, avondkleding, donzen jacks, skikleding, gordijnen, vitrage, lakens, tafellakens, lakenpakketten en dekbedden.

In de stomerij worden uitsluitend milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen gebruikt. De wasmiddelen zijn bovendien antibacterieel en antiallergeen. Goed voor jou, je wasgoed en het milieu!


Waar u ons kunt vinden...

+
-


Ice skating at Gelderlandplein

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.00 uur
dinsdag 08.00 - 18.00 uur
woensdag 08.00 - 18.00 uur
donderdag 08.00 - 18.00 uur
vrijdag 08.00 - 18.00 uur
zaterdag 09.30 - 18.00 uur
zondag gesloten
Gelderlandplein mall indoor view

Bekijk ook