Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

5e ster KVO


Gelderlandplein heeft op 8 maart 2022 de 5e ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontvangen.

Het behalen van de 5e KVO-ster is een mooie beloning voor de goede inzet en het werk dat er continue de afgelopen jaren door alle partijen is verzet.

Bij alle ingangen van Gelderlandplein zijn er stickers geplaatst met de 5e ster. Zo is voor bezoekers van Gelderlandplein maar ook voor ondernemers en werknemers zichtbaar dat Gelderlandplein alles voor een veilige en schone omgeving doet en er hard aan gewerkt wordt door de verschillende partijen zoals de eigenaar van Gelderlandplein, Kroonenberg Groep, de ondernemers van Gelderlandplein, stadsdeel Zuid, politie en brandweer.

De feestelijke uitreiking vond plaats bij de ingang naast Shilla aan de Willem van Weldammelaan.

Aanwezig waren o.a. Lesley Bamberger (eigenaar Kroonenberg Groep), Gerold Mamadeus (winkelcentrummanager Gelderlandplein, Kroonenberg Groep), Sebastiaan Capel (voorzitter dagelijks bestuur stadsdeel Zuid), Marcel de Weerd (wijkagent), Rob Sanders (teamchef Basisteam Zuid-Buitenveldert), KVO-groep Gelderlandplein voorzitter Anouk Bartling (Zwartjes van 1883), Maarten Duijn (adviseur lokale veiligheid, CCV), André Sprangers (Zwartjes van 1883, bestuurslid Ondernemersvereniging Gelderlandplein), Andjena Chandhi (gebiedsmakelaar Buitenveldert/Zuidas), Rosita Roosblad (stadsdeel Zuid) en Sophia Koehorst (straatmanager Gelderlandplein).

Om het behalen van de 5e Ster te vieren zijn op de dag van de uitreiking door twee hostessen de hele middag macarons met logo Gelderlandplein aan de bezoekers van Gelderlandplein uitgedeeld.

Terug