Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Restaurant

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
Lunch
  • All
  • Diner
  • Drankjes & Hapjes
  • Koffie
  • Lunch
  • Ontbijt

Lunchen in Amsterdam Zuid

Gelderlandplein heeft een groot aanbod aan restaurants. Bekijk de mogelijkheden om te lunchen in Amsterdam Zuid.

Bistro G.P. by George

Bistro G.P. by George biedt een heerlijke culinaire ervaring met een gevarieerd menu. Hier kun je genieten van smaakvolle gerechten in een gezellige en gastvrije sfeer.

Coffee Company

Coffee Company is een populaire koffieketen die bekend staat om zijn hoogwaardige koffievariaties. Ze serveren ook versgebakken lekkernijen en bieden een gezellige plek om te ontspannen.

Gusto di Casto:

Dit restaurant serveert Italiaanse gerechten met een moderne twist. Van pizza’s tot pasta’s en andere heerlijke gerechten, Gusto di Casto brengt de smaken van Italië naar jouw bord.

Hey Cha Tea:

Hey Cha Tea is een theehuis dat gespecialiseerd is in diverse soorten thee, van klassiek tot innovatieve theecreaties. Ze bieden ook snacks en lekkernijen om te combineren met je favoriete thee.

Izakaya Tanuki

Izakaya Tanuki is een Japanse eetgelegenheid waar je kunt genieten van sushi, sashimi en andere traditionele Japanse gerechten. Verwen jezelf met Japanse lekkernijen tijdens je lunch in Amsterdam Zuid.

Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien is een wereldwijde keten van bakkerijen en cafés. Ze staan bekend om hun versgebakken brood, ontbijtgerechten en biologische producten.

Papa’s Loft House

Papa’s Loft House is een restaurant dat een gevarieerd menu biedt met internationale en lokale gerechten.

Pita Queen

Pita Queen is een plek waar je kunt genieten van smakelijke gerechten met mediterrane invloeden. Ze zijn vooral bekend om hun heerlijke pita-broodjes en kebabs.

Saigon Caphe

Saigon Caphe is een Vietnamees restaurant waar je kunt proeven van de heerlijke smaken van de Vietnamese keuken. Ze serveren gerechten zoals pho, verse lenterollen en nog veel meer.

Tjin’s

Tjin’s is een restaurant dat een breed scala aan gerechten biedt, van Aziatische tot westerse invloeden. Hier kun je genieten van een gevarieerde culinaire ervaring.

Deze restaurants bieden een diverse selectie van smaken en sferen, waardoor Gelderlandplein altijd een aantrekkelijke bestemming heeft voor iedereen die op zoek is naar een lunchtent in Amsterdam Zuid voor een gezellige eetervaring.