Vandaag open 09:30 - 18:00
NL
gelderlandplein speelgoedwinkels amsterdam

SPEELGOEDWINKELS AMSTERDAM

SPEELGOEDWINKEL AMSTERDAM ZUID

Op zoek naar een speelgoedwinkel in Amsterdam Zuid? Gelderlandplein heeft meerdere speelgoedwinkels om aan jouw vraag te voldoen. Lees hieronder meer over de speelgoedwinkels en bekijk het aanbod van het Amsterdamse winkelcentrum.

SPEELGOEDWINKELS AMSTERDAM ZUID

Intertoys Speelgoedwinkel Amsterdam

Een van de bekendste speelgoedwinkels van Nederland is ook gevestigd in het overdekte winkelcentrum. Intertoys biedt al jaren lang kwalitatief goed speelgoed en weet altijd raad als het gaat om leuke cadeaus voor kinderen. Niets is te gek voor het assortiment van de Intertoys en dit maakt het een leuke speelgoedwinkel in Amsterdam.

Cedile Speelgoedwinkel Amsterdam

Het assortiment van Cedille is duurzaam en educatief. Dit maakt deze Amsterdamse speelgoedwinkel zo uniek. Het speelgoed wordt voornamelijk gemaakt van hout, natuurlijke stoffen en kwalitatief hoogwaardige kunststof waardoor het speelgoed over het algemeen langer mee gaat dan speelgoed van andere winkels. Van levensgrote knuffels tot verkleedkleding voor piraten en princessen. Het assortiment van Cedille is erg breed en voor een cadeau slaagt u zeer snel. De speelgoedwinkel Amsterdam Zuid is te vinden op Gelderlandplein.

HEMA Amsterdam

Naast sieraden, foto’s, kantoor- en huishoudelijke artikelen, gebak en cosmetica heeft de HEMA ook een groot assortiment voor speelgoed. De twee belangrijkste punten van de HEMA zijn een goede kwaliteit en een verrassend lage prijs. Uniek speelgoed wat de HEMA aanbied zijn de Jip en Janneke accessoires.

OPENINGSTIJDEN SPEELGOEDWINKELS AMSTERDAM

De openingstijden van de speelgoedwinkels Amsterdam zijn:

Maandag open van 12:00-19:00.

Dinsdag tot vrijdag: open van 09:30-19:00.

Zaterdag: open van 09:30-18:00.

Zondag: open van 12:00-17:00.