Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein hema
gelderlandplein hema
gelderlandplein hema
gelderlandplein hema
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Hema

HEMA MAAKT GEWOON BIJZONDER

Wie is er nu geen fan van HEMA? Huishoudelijke artikelen, kantoorspullen, foto albums en fotolijsten, kleding, sieraden, cosmetica, gebak en heel veel andere blijmakers: HEMA Amsterdam heeft het allemaal in huis en zorgt steeds weer voor leuke verrassingen. En hoe verschillend de producten ook zijn, ze hebben twee dingen gemeen: de kwaliteit is goed en de prijs is verrassend laag. Ook bij HEMA Gelderlandplein gaat u altijd weer blij de winkel uit. In Gelderlandplein zit de grootste HEMA van Amsterdam Zuid.

‘ECHT HEMA’

In de jaren ’50 werd de HEMA de eerste franchisegever van Nederland. Hierna volgde een aanzienlijke uitbreiding van haar winkels in het binnen- en buitenland. Vanaf de start tot nu is de HEMA trouw gebleven aan haar beloften. De HEMA wilt namelijk altijd producten bieden van goede kwaliteit met een uniek design en met een scherpe prijs. Alle artikelen binnen het assortiment van het bedrijf wordt zelf geproduceerd door de HEMA. Zo kunnen de producten voor een eerlijke prijs de winkel in. De passie die mee wordt gegeven aan de medewerkers van de HEMA Amsterdam Zuid is de volgende: Het dagelijkse leven van klanten leuker en makkelijker maken door producten in gebruik te nemen uit het assortiment.

HEMA AMSTERDAM

De volledige naam van de winkel is ‘Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’. De HEMA Amsterdam was dus de eerste vestiging van de winkelketen. Dit was rond 1920. Momenteel zijn er meer dan 750 winkels verdeeld over 9 landen. Maar de HEMA in Amsterdam Zuid geeft een unieke beleving door de locatie in het winkelcentrum Gelderlandplein. De alledaagse huisartikelen kan jij vinden in de winkel, maar ook rompers, kinderspeelgoed, gebak, etenswaren en nog veel meer. De HEMA Gelderlandplein is een van de grootste HEMA’s van Amsterdam. Met deze grote ruimte kunnen zij alle klanten verzekeren dat ze hebben wat jij zoekt. Is een product niet in de winkel? Geef dit dan aan bij een van onze medewerkers. Zij kunnen dit product dan voor je bestellen en thuis laten bezorgen. Of kan je hem laten bezorgen bij de HEMA Amsterdam Zuid en kan je hem daar zelf ophalen. Bekijk de openingstijden HEMA Amsterdam in shopping mall Gelderlandplein en plan je bezoek! Zien we jou snel?

Bekijk via deze link de speelgoedwinkels van Gelderlandplein.

 

www.hema.nl
www.facebook.com/hema
Gelderlandplein 54-56
1082 LB Amsterdam
020 – 661 28 05

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
09.00 - 18.00 uur
dinsdag
09.00 - 18.00 uur
woensdag
09.00 - 18.00 uur
donderdag
09.00 - 18.00 uur
vrijdag
09.00 - 18.00 uur
zaterdag
09.00 - 18.00 uur
zondag
12.00 - 17.00 uur
gelderlandplein abn amro