Albert Heijn XL Gelderlandplein | Amsterdam Zuid

Albert Heijn XL

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar

AH XL Gelderlandplein is een bron van inspiratie voor lekker eten en drinken. Het grote versplein vormt het hart van de winkel. U vindt er volop groenten, fruit, vlees, vis, vers gebakken brood en een ruime delicatessen- en kaasafdeling. Ook vindt u hier de afdelingen, Fish Tales, Sushi Daily en Deli Kitchen. Bakery Cafe vindt u bij de zelfscan en is direct bereikbaar vanuit het winkelcentrum. Natuurlijk kunt u bij AH XL ook terecht voor heerlijke kant-en-klare maaltijden, houdbare kruidenierswaren en diepvriesproducten. Om de keuze compleet te maken, liggen er maar liefst 1.200 biologische artikelen in de winkel. Kortom, voor zowel het alledaagse als het bijzondere kunt u terecht bij deze Albert Heijn Amsterdam Zuid.

Albert Heijn Amsterdam Zuid

Jouw dagelijkse boodschappen combineren met een unieke winkelervaring? Kom dan eens langs bij de Gelderlandplein Albert Heijn XL. Niet alleen kun je gratis parkeren in Amsterdam Zuid, maar kan je na het winkelen nog langs jouw favoriete winkels om de nieuwste producten te bekijken. Neem je kinderen mee en laat ze spelen bij kiddieland, terwijl u geniet van een warm kopje koffie van de Coffee Company Amsterdam. Bekijk het volledige aanbod van Gelderlandplein op onze website. Lees hieronder meer over de AH Amsterdam Zuid.

De grootste Albert Heijn XL van Amsterdam 

De supermarkt is niet alleen de grootste Albert Heijn van Amsterdam, maar is ook nog eens gevestigd in een overdekt winkelcentrum met meer dan 90 andere winkels. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom het winkelcentrum Gelderlandplein en de AH XL Amsterdam? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.

Openingstijden Albert Heijn Amsterdam 

Openingstijden Albert Heijn Gelderlandplein: maandag t/m zondag 8:00 - 22:00 uur


www.ah.nl
www.facebook.com/albertheijn
Gelderlandplein 47
1082 KZ Amsterdam
020 - 642 37 94

Waar u ons kunt vinden...

+
-


Ice skating at Gelderlandplein

Openingstijden

maandag 8.00 - 22.00 uur
dinsdag 8.00 - 22.00 uur
woensdag 8.00 - 22.00 uur
donderdag 8.00 - 22.00 uur
vrijdag 8.00 - 22.00 uur
zaterdag 8.00 - 22.00 uur
zondag 8.00 - 22.00 uur
Gelderlandplein mall indoor view

Bekijk ook