Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein albert heijn xl
gelderlandplein albert heijn xl
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

ALBERT HEIJN XL

HET ALLEDAAGSE BETAALBAAR, HET BIJZONDERE BEREIKBAAR

De AH XL Gelderlandplein is een bron van inspiratie voor lekker eten en drinken. Het grote versplein vormt het hart van de winkel. U vindt er volop groenten, fruit, vlees, vis, vers gebakken brood en een ruime delicatessen- en kaasafdeling. Ook vindt u hier de afdelingen, Fish Tales, Sushi Daily en Deli Kitchen. Bakery Cafe vindt u bij de zelfscan en is direct bereikbaar vanuit het winkelcentrum. Natuurlijk kunt u bij AH XL Amsterdam ook terecht voor heerlijke kant-en-klare maaltijden, houdbare kruidenierswaren en diepvriesproducten. Om de keuze compleet te maken, liggen er maar liefst 1.200 biologische artikelen in de winkel. Kortom, voor zowel het alledaagse als het bijzondere kunt u terecht bij deze Albert Heijn Amsterdam Zuid. Lees hieronder meer over de supermarkt in Gelderlandplein.

ALBERT HEIJN AMSTERDAM ZUID

Jouw dagelijkse boodschappen combineren met een unieke winkelervaring? Kom dan eens langs bij de Gelderlandplein Albert Heijn XL. Niet alleen kun je gratis parkeren in Amsterdam Zuid, maar je kan ook nog langs jouw favoriete winkels na het halen van jouw boodschappen.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom het winkelcentrum Gelderlandplein en de AH Amsterdam? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief en krijg al het nieuws mee over onze Albert Heijn XL Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN ALBERT HEIJN AMSTERDAM

Openingstijden Albert Heijn Gelderlandplein: maandag t/m zondag  7:00 – 22:00 uur.

Klik op de link voor een overzicht van al onze supermarkten.

 

www.ah.nl
www.facebook.com/albertheijn
Gelderlandplein 47
1082 KZ Amsterdam
020 – 642 37 94

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00 uur
dinsdag
07:00 - 22:00 uur
woensdag
07:00 - 22:00 uur
donderdag
07:00 - 22:00 uur
vrijdag
07:00 - 22:00 uur
zaterdag
07:00 - 22:00 uur
zondag
08:00 - 22:00 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook