Vandaag open 09:30 - 18:00
NL
gelderlandplein supermarkten amsterdam
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

SUPERMARKTEN AMSTERDAM

Op zoek naar supermarkten in Amsterdam? Dan ben je bij Gelderlandplein aan het juiste adres. Ons overdekte winkelcentrum heeft onder haar aanbod van ruim 90 winkels namelijk 3 soorten supermarkten. Een biologische supermarkt, een alledaagse supermarkt en een Koreaanse- en Japanse food markt. Lees hieronder meer over het aanbod van ons aanbod aan supermarkten in Amsterdam Zuid.

ALBERT HEIJN XL

De Albert Heijn is een bron van inspiratie voor lekker eten en drinken. In de supermarkt vind je vers fruit, vlees, vis, vers gebakken brood, en een ruime delicatessen- en kaasafdeling. Omdat het een Albert Heijn XL is heeft de supermarkt haar eigen sushi shop, vishandel en bakker.  Om mee te denken met de klant heeft de AH XL ook 1.200 biologische artikelen toegevoegd aan haar assortiment. Kom langs bij de supermarkt in Amsterdam en combineer je bezoek met een van de ruim 90 andere winkels in ons winkelcentrum.

Albert Heijn supermarkt Amsterdam

MARQT: DE BIOLOGISCHE SUPERMARKT IN AMSTERDAM ZUID

Steeds meer mensen denken beter na over het eten wat zij dagelijks op tafel zetten. Onder ons aanbod van supermarkten Amsterdam valt ook Marqt! De vraag naar ‘echt’ eten wordt groter en men gaat op zoek naar nieuwe ideeën om diervriendelijk eten klaar te maken. Hoort dit bij jou? Kom dan langs bij de biologische Marqt supermarkt Amsterdam. Marqt verkoopt alleen producten die met respect zijn gemaakt voor de dieren, natuur en de mens. Dit in combinatie met een eerlijke prijs. De biologische supermarkt is niet weg te denken uit ons winkelcentrum.

JAPANSE EN KOREAANSE FOOD MARKET SHILLA

Shilla is een food market in Amsterdam die ook functioneert als supermarkt. De winkel importeert unieke producten, levensmiddelen, etenswaren en nog meer artikelen rechtstreeks vanuit Japan en Korea. De supermarkt in Amsterdam wordt erg gewaardeerd door mensen die op zoek zijn naar de unieke smaken uit de keukens van deze landen. Breid jouw assortiment uit, leer nieuwe gerechten koken en proef de andere culturen met producten uit de Shilla supermarkt Amsterdam.

Shilla Japanse supermarkt Amsterdam Zuid

WINKELCENTRUM GELDERLANDPLEIN

Kom langs op Gelderlandplein en ontdek onze 3 supermarkten in combinatie met ons andere winkelaanbod. Laat je verleiden door meer dan 90 (speciaal)winkels en restaurants grenzend aan kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars. Combineer het funshoppen met boodschappen halen of het bezoeken van een van onze horecagelegenheden. Parkeer gemakkelijk je auto tot 2,5 uur gratis of kom je liever met het OV? De Gelderlandpleinlijn brengt je gratis vanuit Buitenveldert en de Zuidas naar het winkelcentrum. Zien we je snel?​

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer