Vandaag open 09.30 - 18.00
NL EN
Routeplanner
Routeplanner

Nespresso

Een positief kopje koffie

Nespresso

Als je koffiewinkel Nespresso op Gelderlandplein in Amsterdam Zuid voorbijloopt, kringelt vanzelf de geur van verse koffie je neus in. Een veelbelovende voorbode van wat je proeft als je een kopje Nespresso drinkt.

In de Nespresso koffiewinkel vind je een grote variëteit aan smaken voor een kop espresso, lungo of cappuccino. Je vindt altijd een smaak die bij jou past, voor elk moment van de dag. Intens, zijdezacht, zonder cafeïne, fruitig of kruidig en ga zo maar door. Er zijn meer dan 25 blends met duurzaam gewonnen koffie uit ver gelegen koffiegebieden. De koffie voor Nespresso is afkomstig uit koffielanden als Colombia, Zimbabwe, Congo, Oeganda, India, Ethiopië, Nicaragua en Indonesië.

Niet alleen kwaliteit en smaak zijn voor Nespresso leidend, ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Al in 2003 ging Nespresso samenwerkingsverbanden aan met koffieboeren en met de Rainforest Alliance. Dat stelt Nespresso in staat uitzonderlijke koffie te maken en tegelijkertijd de levensstandaard van de boeren en de families te verbeteren.

recycle je capsules Nespresso koffiewinkel in Amsterdam Zuid

Naast de originele Nespresso-cups kun je bij koffiewinkel Nespresso ook andere merken aluminium koffiecapsules inleveren. Nespresso zorgt ervoor dat de capsules worden gerecycled. Als je een volle recyclezak inlevert maak je kans op diverse prijzen, waaronder een Vélosophy-fiets, gemaakt van gerecyclede koffiecups.

In de Nespresso koffiewinkel kun je ook terecht voor een ruime collectie koffiemachines en accessoires zoals melkopschuimers.


Waar u ons kunt vinden...

+
-


Ice skating at Gelderlandplein

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00 uur
dinsdag 09:30 - 18:00 uur
woensdag 09:30 - 18:00 uur
donderdag 09:30 - 18:00 uur
vrijdag 09:30 - 18:00 uur
zaterdag 09.30 - 18.00 uur
zondag 12.00 - 17.00 uur
Gelderlandplein mall indoor view

Bekijk ook