Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
gelderlandplein nespresso
gelderlandplein nespresso
gelderlandplein nespresso
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

NESPRESSO

EEN POSITIEF KOPJE KOFFIE

Als je koffiewinkel Nespresso op Gelderlandplein in Amsterdam Zuid voorbijloopt, kringelt vanzelf de geur van verse koffie je neus in. Een veelbelovende voorbode van wat je proeft als je een kopje Nespresso drinkt.

In de Nespresso koffiewinkel vind je een grote variëteit aan smaken voor een kop espresso, lungo of cappuccino. Je vindt altijd een smaak die bij jou past, voor elk moment van de dag. Intens, zijdezacht, zonder cafeïne, fruitig of kruidig en ga zo maar door. Er zijn meer dan 25 blends met duurzaam gewonnen koffie uit ver gelegen koffiegebieden. De koffie voor Nespresso is afkomstig uit koffielanden als Colombia, Zimbabwe, Congo, Oeganda, India, Ethiopië, Nicaragua en Indonesië.

Niet alleen kwaliteit en smaak zijn voor Nespresso leidend, ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Al in 2003 ging Nespresso samenwerkingsverbanden aan met koffieboeren en met de Rainforest Alliance. Dat stelt Nespresso in staat uitzonderlijke koffie te maken en tegelijkertijd de levensstandaard van de boeren en de families te verbeteren.

RECYCLE JE CAPSULES NESPRESSO KOFFIEWINKEL IN AMSTERDAM ZUID

Naast de originele Nespresso-cups kun je bij koffiewinkel Nespresso ook andere merken aluminium koffiecapsules inleveren. Nespresso zorgt ervoor dat de capsules worden gerecycled. Als je een volle recyclezak inlevert maak je kans op diverse prijzen, waaronder een Vélosophy-fiets, gemaakt van gerecyclede koffiecups.

In de Nespresso koffiewinkel kun je ook terecht voor een ruime collectie koffiemachines en accessoires zoals melkopschuimers.

 

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
11:00 - 18:00 uur
dinsdag
09:30 - 18:00 uur
woensdag
09:30 - 18:00 uur
donderdag
09:30 - 18:00 uur
vrijdag
09:30 - 18:00 uur
zaterdag
09:30 - 18:00 uur
zondag
11.30 - 17.30 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook