Vandaag open 09:30 - 18:00
NL EN
Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

RITUALS

DE PLEK WAAR SCHOONHEID WORDT GECREËERD

RITUALS vertaalt de wijsheid van eeuwenoude oosterse tradities naar het leven van nu. Met onze unieke collectie bath-, body- en home-producten worden je dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten. Ervaar de luxe van een rustig moment voor jezelf en vind geluk in de kleine dingen. De winkelketen bestaat pas sinds 2000, maar is tegenwoordig niet meer uit de winkelstraten weg te denken. Het motto van de winkel is ‘de plek waar schoonheid wordt gecreëerd’. Als Gelderlandplein zijn we trots dat deze prachtige Rituals in Amsterdam Zuid tot ons aanbod behoort.

RITUALS AMSTERDAM

Onze Rituals winkel in Amsterdam staat in het teken van rust en genot. Of je nu toe bent aan een het nemen van een lang bad of juist om thuis een comfortabele sfeer te creëren met de exclusieve geuren en parfums uit Azië. Ons winkelpersoneel wil jou helpen met het vinden van geluk in de kleine dingen. De winkel staat vol met luxe en toch betaalbare collecties die geïnspireerd zijn vanuit de eeuwenoude kennis en tradities van verschillende Aziatische culturen. Verrijk je leven met unieke geuren en parfums die met de uiterste zorg zijn samengesteld. Een goede geur kan je kracht en stemming namelijk enorm beïnvloeden! Of je nu iets voor jezelf of voor iemand anders zoekt, in onze luxe collectie home & body-producten vind je altijd met gemak het perfecte cadeau. Geef meer dan een cadeau,geef een ervaring. Zien we je snel in onze Rituals Amsterdam Zuid op Gelderlandplein?

 

https://rituals.com/
Gelderlandplein 80
1082 LB Amsterdam
020 – 661 7512

WAAR U ONS KUNT VINDEN…

BEHEER KANTOOR LIFT Kantoor de Gelder LOOWAARD WILLEM VAN WELDAMMELAAN GELDERLANDPLEIN VAN LEIJENBERGHLAAN A.J.ERNSTSTRAAT P 24 hrs P P LOOWAARD
+
-
gelderlandplein abn amro

Openingstijden

maandag
12.00 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 18.00 uur
zondag
12.00 - 17.00 uur
gelderlandplein abn amro

Bekijk ook